Persoonlijk

Een tandarts voor de hele familie

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar. Ook aan de balie treft u altijd een assistente aan die u aan kunt spreken. Al onze teamleden zijn vriendelijk en helpen u graag verder. Wij vinden het belangrijk een band op te bouwen met onze patiënten.

Van jongs af aan

Iedereen is welkom bij Tandartspraktijk Van Ginkel. We bieden een breed scala aan behandelingen en we kunnen dus jong en oud van de beste specialistische tandzorg voorzien. We vinden het heel belangrijk om kinderen niet alleen goed te behandelen, maar ze ook al vroeg te leren hoe ze het beste kunnen poetsen en hun tanden verzorgen. Dat is immers de basis van een sterk en mooi gebit. Als kinderen gewisseld hebben, kunnen we al snel zien hoe hun gebit zich zal ontwikkelen. Voor een recht en regelmatig gebit zijn er goede behandelingen mogelijk. Als dat nodig is, verwijzen we in overleg met de ouders, kinderen door naar een orthodontist.

Een leven lang plezier van uw gebit

Ook voor volwassenen geldt dat we niet alleen veel aandacht besteden aan sterke en gezonde tanden, maar we kijken ook hoe uw gebit er zo mooi mogelijk uitziet. Door te bleken of door dunne laagjes composiet (witte vulling) aan te brengen, kunnen we vlekjes en oneffenheden verwijderen of minder in het oog laten springen. We hechten veel belang aan een uitgebreide voorlichting over hoe u uw mond zo goed mogelijk kunt verzorgen.

Oudere klanten

Al een dagje ouder, maar nog steeds uw eigen gebit? Dat is heel fijn. Wij helpen u graag om dat zo te houden en we kunnen ervoor zorgen dat het er stralend uitziet. Maar ook als u een prothese draagt of nodig heeft, bent u bij ons ook van harte welkom. We zorgen voor een comfortabel gebit, dat er natuurlijk uitziet.