Professioneel

Passie voor het vak

Onze ervaren tandartsen en assistentes vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in het vakgebied. Door middel van frequente nascholing en veelvuldig intercollegiaal overleg zijn wij altijd up-to-date. We werken met de nieuwste, maar altijd bewezen apparatuur. Wij streven naar zoveel mogelijk comfort voor de klant en we kiezen zorgvuldig voor de juiste behandeltechnieken.

Onze visie

Omdat we onze klanten zo goed mogelijk helpen en adviseren bij het verzorgen van hun gebit, hoeven we steeds minder te boren. Het voorkomen van gaatjes is eigenlijk heel simpel: twee keer per dag poetsen met fluoridetandpasta en niet meer dan zeven keer per dag eten en drinken.

Klanttevredenheid

Iedere vijf jaar vullen 200 van onze patiënten een enquête in, waarin ze ons beoordelen op onze behandelingen, service, toegankelijkheid, kindvriendelijkheid en veel meer. Daaruit blijkt een hoge klanttevredenheid. Op alle punten scoren we hoger dan het landelijk gemiddelde. Sommige zaken, zoals vakkundigheid en persoonlijke aandacht, beoordeelden onze klanten zelfs meer dan 99 procent goed tot zeer goed. De resultaten worden gebruikt om de praktijk verder te verbeteren. Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld. U kunt de uitkomsten van de laatste enquête hier downloaden.

Kwaliteit

Beide tandartsen zijn lid van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde) en staan ingeschreven in het KRT (Kwaliteitsregister Tandheelkunde).

ISO-gecertificeerd

ISO is een begrip, ook in de tandheelkunde. Sinds 2012 is onze praktijk gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan de hoogste eisen voldoen, onder andere voor wat betreft hygiëne. Wij nemen alle richtlijnen op dat gebied in acht. Door regelmatige interne en externe controles garanderen wij de klant veiligheid.